"''TOBWorks is Cooperative, Reliable, & Caring''"

— Piotr & Douwe, TOBWorks

0i8a7384.jpg

Ontdek het verhaal van Douwe en Piotr bij TOBWorks

Maak kennis met Douwe, de Manager Huisvesting en Werving bij TOBWorks, en Piotr Szuba, een van onze toegewijde medewerkers die via TOBWorks bij TOBROCO-GIANT werkt. In deze video delen Douwe en Piotr hun ervaringen en vertellen ze hoe TOBWorks bijdraagt aan hun werk en woonomstandigheden.

0i8a7393.jpg

De Rol Piotr bij TOBWorks

Piotr is een van onze toegewijde medewerkers die via TOBWorks bij TOBROCO-GIANT werkt. Als Assemblage Medewerker bij de Hoofdlijn van TOBROCO-GIANT geniet Piotr vooral van de vrije wil in zijn werk. Er is een goed vertrouwen tussen de medewerkers en leidinggevenden, waardoor problemen altijd samen opgelost worden. Piotr woont momenteel in het TOBStay complex, direct naast de productielocatie van TOBROCO-GIANT. Dankzij de ondersteuning van TOBWorks heeft Piotr een stabiele werkomgeving en een comfortabele woonplek gevonden, wat hem helpt om zich volledig te concentreren op zijn werk.

0i8a7334.jpg

De Rol van Douwe bij TOBWorks

Als Manager Huisvesting en Werving speelt Douwe een cruciale rol in het organiseren van comfortabele huisvesting en het aantrekken van nieuwe medewerkers. Hij zorgt ervoor dat zowel lokale als internationale medewerkers zich snel thuis voelen en met gemak hun werk kunnen uitvoeren.

maxresdefault

Join us and be part of something GIANT

Waar huisvesting en werk samenkomen, zijn Douwe en Piotr betrokken. Klik op de video hieronder en laat Douwe je meenemen door de organisatie van TOBWorks en ontdek hoe hij het leven van medewerkers makkelijker maakt. Luister ook naar Piotr's ervaring en begrijp waarom TOBWorks en TOBROCO-GIANT de ideale combinatie zijn voor een stabiele en succesvolle carrière. 

Wil je meer informatie over TOBWorks? neem dan een kijkje op de TOBWorks pagina!

Interesse? Neem contact op!

Kom je ons team versterken? Bel of mail ons voor een kennismaking.

tobrocogiantlogo.png