"''We have a good teamwork, a good understanding of each other and we have each others back'' "

— Emmanuil Baida, Assemblage medewerker

0i8a7260-min_50.jpg
0i8a7153.jpg

Ontdek het verhaal van Emmanuil Baida, onze Assemblage Medewerker

Maak kennis met Emmanuil Baida, een van onze toegewijde collega's bij TOBROCO-GIANT, die als Assemblage Medewerker op Eindcontrole een belangrijke rol speelt in het waarborgen van de kwaliteit van onze machines. In deze video deelt Emmanuil zijn ervaringen en enthousiasme voor zijn werk, en vertelt hij hoe het is om bij TOBROCO-GIANT te werken.

0i8a7225.jpg

De Rol van Emmanuil Baida als Assemblage Medewerker

Als Assemblage Medewerker is Emmanuil de drijvende kracht achter de productie van onze machines. Samen met zijn directe collega’s is hij verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende montagewerkzaamheden aan onze machines. Emmanuil’s werk biedt hem de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan het eindproduct, en hij voelt zich betrokken door het fijn samenwerken met zijn leuke collega’s. 

0i8a7181.jpg

''This the best starting point''

Emmanuil vertelt in zijn testimonial hoe hij vanuit Portugal naar Nederland is gekomen voor zijn eerste baan in het buitenland. Hij heeft bij TOBROCO-GIANT geen enkele moeilijkheid ondervonden bij de start van zijn carrière. Emmanuil benadrukt dat dit een fantastisch startpunt is voor iedereen die, net als hij, vanuit het buitenland een carrière wil beginnen. Dankzij de uitstekende ondersteuning bij het vinden van huisvesting en de warme ontvangst binnen het bedrijf, voelde hij zich snel thuis. Inmiddels heeft hij de kans gekregen om door te groeien van Assemblage Medewerker naar Assistent Teamleider.

maxresdefault

Join us and be part of something GIANT

Emmanuil is overal betrokken waar kwaliteit en montage samenkomen. Klik op de video hieronder en laat Emmanuil je meenemen in zijn rol en ontdek waarom TOBROCO-GIANT de ideale plek is om je vaardigheden te benutten en bij te dragen aan onze groei.

Neem gerust een kijkje op de vacaturepagina of stuur een open sollicitatie!

Interesse? Neem contact op!

Kom je ons team versterken? Bel of mail ons voor een kennismaking.

tobrocogiantlogo.png