TOBWorks: Onze Partner

TOBWorks is één van de preferred suppliers voor wie wil werken bij TOBROCO-GIANT via een uitzendconstructie. Of je nu uit Nederland komt of uit een ander EU-land,
bij ons vind je de stabiliteit van een betrouwbare werkgever in combinatie met comfortabele huisvesting

logo_tobworks.png

Historie van TOBWorks

TOBWorks werd in januari 2023 opgericht met de missie om zowel lokale als internationale medewerkers te ondersteunen die behoefte hebben aan een gecombineerde aanpak van werk en huisvesting. Uitgangspunt hierbij is de wens om de beschikbare middelen in te zetten om de medewerker centraal te zetten. Dit middels hoogwaardige huisvesting aan te bieden in combinatie met eerlijke en transparante betalingen.

0i8a7624.jpg

Huisvesting

TOBWorks biedt passende woonruimtes binnen een maximale straal van 20 km van de productielocatie van TOBROCO-GIANT. Dit omvat gedeelde huizen, maar ook het TOBStay-complex zoals rechts te zien op de foto. TOBStay heeft een ligging naast de productielocatie, met 62 kamers en plaats voor 80 personen, variërend van eenpersoonskamers die privacy bieden tot tweepersoonskamers voor stellen. Al onze accommodaties zijn SNF gecertificeerd. Daarnaast is TOBWorks contractueel SNA gecertificeerd zijn en aangesloten bij de ABU. Bovendien is inschrijving op het adres mogelijk, dankzij onze kamerverhuurvergunningen. Vervoer van en naar de werklocatie is ook inbegrepen, zodat je zorgeloos naar je werk kunt reizen.

De kosten voor deze verschillende mogelijkheden tot huisvesting zijn puur kostendekkend; we streven ernaar om onze medewerkers betaalbaar en comfortabel te laten wonen zonder extra kosten.

0i8a7344.jpg

Wat TOBWorks kan regelen voor de kandidaat:

  • Arbeidscontract
  • Huisvesting dichtbij de werkplek
  • Transport naar de werkplek indien nodig (afhankelijk van de afstand)
  • Zorgverzekering
  • Persoonlijke begeleiding

Verschillen tussen TOBWorks en direct bij TOBROCO-GIANT

TOBWorks richt zich specifiek op het aanbieden van een complete werkervaring inclusief huisvesting, wat een belangrijk voordeel is voor medewerkers die geen lokale woonruimte hebben. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om direct bij TOBROCO-GIANT op contract te komen, echter dan zonder de optie tot huisvesting.

De ET-regeling maakt het mogelijk om werknemers die in het buitenland wonen en tijdelijk in Nederland werken, een belastingvrije vergoeding te geven voor extra kosten die gemaakt worden omdat zij tijdelijk buiten het land van herkomst werken en wonen. Gebruikmaken van deze regeling behoort binnen TOBWorks tot de mogelijkheden. In alle gevallen worden de arbeidsvoorwaarden toegepast die zijn vastgesteld in de cao Metalektro.

maxresdefault

Kijkje in de keuken!

Onderstaande video geeft je een kijkje in de keuken van hoe het bij TOBWorks werkt. Hierin neemt Douwe, de manager huisvesting en werving, je mee door de organisatie. Je hoort ook een van de medewerkers over zijn ervaringen met TOBWorks en werken bij TOBROCO.  

Procedure
Sollicitatie versturen

Na bevestiging van je sollicitatie nemen wij z.s.m. contact met je op!

Eerste kennismaking

Eerste kennismaking met TOBWorks via een digitale meeting

Tweede gesprek

TOBWorks plant een digitaal gesprek tussen jou en de betreffende vacaturehouder.

Komst naar Nederland

Bij een positief gesprek wordt je geholpen om je eigen reis te organiseren naar Nederland, die je achteraf kunt declareren bij ons.

Betaalde proefdag

Bij aankomst in Nederland heb je een betaalde proefdag.

Contract & Voorwaarden

Na een succesvolle proefdag regelt TOBWorks het contract en stemt de startdatum met je af.

Starten maar!

Je start vervolgens met een inwerkprocedure en ontvangt vergoedingen voor je vlucht tot €150 en transfer van het vliegveld naar je woonruimte tot €150.