Welkom bij 
TOBROCO-GIANT

Join us and be part of something GIANT

0i8a2678.3jpg.jpg

Wie zijn wij?

Compact in Design, Big in Performance

In de loop van 27 jaar heeft TOBROCO-GIANT zich ontwikkeld tot een wereldleider in compacte wielladers, met een van de meest uitgebreide productportfolio's. Het is onze missie om intelligente oplossingen te bieden die de dagelijkse werkzaamheden in verschillende sectoren vereenvoudigen en efficiënter maken, of het nu gaat om de bouw, de landbouw, landschapsverzorging of gemeenten. Onze compacte machines, gekoppeld aan een uitgebreid assortiment van meer dan 500 aanbouwdelen en een voortdurende drang naar innovatie, hebben als doel de werkomstandigheden van onze klanten te verbeteren. Bovendien dragen onze 100% elektrische machines bij aan een beter milieu. De machines werken niet alleen emissievrij, maar ook stil, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik 's nachts, naast dieren, scholen en zorginstellingen.

Vanuit onze geavanceerde productiefaciliteiten in Nederland en Hongarije produceren we wielladers, verreikers, skidsteers, verdichtingsmachines en aanbouwdelen in eigen huis. We gebruiken state-of-the-art technologie en eersteklas componenten van gewaardeerde partners zoals Jungheinrich, Kubota, Bosch Rexroth, Honda en Deutz. Dit stelt ons in staat om het hoogste kwaliteitsniveau te bewerkstelligen bij de productie van GIANT compacte machines en aanbouwdelen.

Onze missie

TOBROCO-GIANT is op weg naar een verantwoorde groei. Ons doel is om het werk in diverse sectoren efficiënter, productiever en milieuvriendelijker te maken voor zowel individuen als de samenleving als geheel. Of het nu gaat om gemeentelijke taken, de bouw, de landbouw, boomverzorging of een ander gebied, wij leveren krachtige, 100% elektrische, compacte en duurzame apparatuur. We streven er constant naar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

We koesteren een positieve werkcultuur die een gevoel van eenheid stimuleert, innovatie bevordert en persoonlijke en professionele ontwikkeling ondersteunt.

Onze Visie

TOBROCO-GIANT streeft ernaar om wereldwijd de toonaangevendste producent in zijn klasse te zijn van 100% elektrische compacte laders en verdichtingsmachines. We verwerken de feedback van onze klanten en streven ernaar om in de nabije toekomst een 100% elektrische variant voor al onze machines aan te bieden. Om deze ambitie waar te maken, investeren we constant in R&D en breiden we voortdurend uit met nieuwe, moderne fabrieksfaciliteiten.

kernwaarden_tobrocogiant_nederlands.png

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden nemen we zeer serieus en vloeien door in elke vezel van ons bedrijf. Onze kernwaarden zijn:

  • Integriteit
  • Stem van de klant
  • Kwaliteit
  • Innovatie
  • Inzet
  • Teamwerk

Ons Product

Bij TOBROCO-GIANT zijn we trots op ons uitgebreide aanbod en onze expertise in het produceren van hoogwaardige compacte machines en aanbouwdelen. Onze producten zijn ontworpen om veelzijdig te zijn, zodat één machine met verschillende aanbouwdelen allerlei soorten werkzaamheden kan uitvoeren, het hele jaar door.

We bieden een breed scala aan producten aan, waaronder:

  • 36 verschillende GIANT modellen: Compacte en krachtige machines geschikt voor diverse toepassingen.
  • Meer dan 500 aanbouwdelen: Hiermee kunnen onze machines ingezet worden voor alle denkbare werkzaamheden.

Dankzij deze veelzijdigheid kunnen onze klanten altijd rekenen op de juiste oplossing voor hun specifieke behoeften. 
Wil je nu meer zien van ons scala aan producten? Neem dan eens een kijkje op onze website!

wereldkaart.png

Sterk Dealernetwerk

Wereldwijd hebben wij een groot netwerk van toegewijde dealers zodat we dicht bij onze klanten zijn om de machines, service en onderdelen te leveren die zij nodig hebben. Alle dealers worden ondersteund door een team van experts vanuit het hoofdkantoor van TOBROCO-GIANT in Oisterwijk, Nederland. 

Wil je nu meer weten over ons dealer netwerk of een dealer bij u in de buurt vinden? Bezoek dan onze dealerpagina!

Geschiedenis

TOBROCO-GIANT is ontstaan in 1996 en heeft sindsdien mooie herinneringen en hoogtepunten. Lees hier meer over onze geschiedenis

Interesse? Neem contact op!

Kom je ons team versterken? Bel of mail ons voor een kennismaking.

tobrocogiantlogo.png