Trots op onze Nederlandse taalcursisten!

Wij zijn trots om te kunnen delen dat 11 van onze geweldige medewerkers met vlag en wimpel zijn geslaagd voor hun Nederlandse taalcursus, een belangrijke stap in hun integratie en professionele ontwikkeling binnen TOBROCO-GIANT. Op de groepsfoto zijn de medewerkers te zien met in hun handen de welverdiende diploma's!

fotobehaaldfeb2024.jpg

Groei & Persoonlijke ontwikkeling

Deze prestatie is niet alleen een persoonlijke overwinning voor onze medewerkers maar het is ook een van de waarden waar TOBROCO-GIANT voor staat: groei en het belang van constante ontwikkeling. Door het aanbieden van taalcursussen onderstrepen we het belang dat we hechten aan de persoonlijke ontwikkeling van ons team. Het is een investering in niet alleen de vaardigheden van onze medewerkers maar ook in de toekomst van ons bedrijf. 

We willen onze felicitaties uitspreken naar alle deelnemers voor hun inzet en prestatie!

Join us and be part of something GIANT

Bij TOBROCO-GIANT zijn we altijd op zoek naar manieren om onze medewerkers te ondersteunen en te laten groeien. Daarom zijn we verheugd te kunnen aankondigen dat de planning voor de volgende reeks Nederlandse taalcursussen al in volle gang is. 

Ben je klaar om je aan te sluiten bij een bedrijf dat investeert in jouw toekomst? Ontdek dan de mogelijkheden, and be part of something GIANT!

Interesse? Neem contact op!

Kom je ons team versterken? Bel of mail ons voor een kennismaking.

tobrocogiantlogo.png