Opening TOBStay complex

Met trots kondigen we de opening aan van ons gloednieuwe TOBStay complex - ons gloednieuwe complex speciaal ontwikkeld voor de huisvesting van onze internationale leden van ons team. Dit initiatief benadrukt onze inzet voor het welzijn en comfort van onze arbeidsmigranten die via onze preferred supplier TOBworks te werk worden gesteld.

fototobstay.png

Ligging naast onze productielocatie

TOBStay wordt beheerd door TOBworks. TOBWorks is één van onze preferred suppliers voor wie wil werken bij TOBROCO via een uitzendconstructie en ligt op een steenworp afstand van onze productielocatie. Hierdoor veranderd het dagelijkse woon-werkverkeer in een simpele wandeling.

Thuis Ver van Huis

Elke kamer in TOBStay is een rustige, comfortabele plek om te ontspannen na een dag hard werken. Met voorzieningen die gericht zijn op gemak en ontspanning, beogen we een ruimte te bieden waar onze werknemers zich niet alleen ondersteund voelen in hun werk, maar ook in hun dagelijkse leven. Met de opening van TOBStay zetten we een nieuwe standaard voor huisvesting van werknemers binnen de industrie.

Interesse? Neem contact op!

Kom je ons team versterken? Bel of mail ons voor een kennismaking.

tobrocogiantlogo.png