Monster Jam 2024: VIP vak voor TOBROCO-GIANT

Dankzij BKT, onze bandenleverancier en de hoofdsponsor van Monster Jam, hebben we 40 medewerkers gratis VIP-tickets mogen aanbieden voor de spectaculaire Monster Jam show in Arnhem. Monster Jam®, is 's werelds grootste, luidste en beroemdste monster truck show.

unnamed-1280x640.jpg
e9e07cb4-27a4-4b2b-a20d-c65b5d9e4ab1.jpg

VIP Tickets voor Onze Medewerkers

Dankzij onze geweldige partner BKT, een toonaangevende leverancier van banden voor zowel onze GIANT machines als de indrukwekkende Monster Jam trucks, hadden wij het voorrecht om 40 VIP-tickets te verdelen onder ons personeel. De gelukkige winnaars werden op zaterdag 11 mei 2024 getrakteerd op een onvergetelijke dag in Arnhem vol spanning en sensatie. Hier werden ze ondergedompeld in de adrenaline-gedreven wereld van Monster Jam. Ze zagen hoe iconische trucks zoals Grave Digger®, El Toro Loco® en Megalodon® het tegen elkaar opnamen in de Race-, Skills en Freestyle-wedstrijden. Alsof dat nog niet genoeg was, kregen ze ook een spectaculaire show van de Freestyle motorcrossers (FMX), die gewaagde sprongen uitvoerden.

Exclusieve Toegang en Onvergetelijke Ervaringen

Met hun VIP-tickets genoten onze medewerkers van:

  • Onbeperkt eten en drinken: Een overvloed aan heerlijke hapjes en drankjes gedurende de dag, zoals pizza punten, broodjes hamburger en pulled pork.
  • Gratis toegang tot de Pit Party: Een unieke kans om de gigantische Monster Jam trucks van dichtbij te bekijken, coureurs en crew te ontmoeten, foto's te maken en handtekeningen te verzamelen.
  • Speciale merchandise: Een rugzak gevuld met een BKT T-shirt en een Monster Jam pet, beiden in de kenmerkende groene kleur van BKT.
  • Gratis Parkeren direct bij het stadion: Door de VIP parkeertickets konden de medewerkers gratis parkeren.
f54ac50d-bcc9-4d96-9f43-0022a8ca8b6c.jpg

Dank aan BKT

Deze onvergetelijke ervaring was mogelijk dankzij BKT! nze vertrouwde bandenleverancier. BKT is niet alleen een belangrijke partner voor onze GIANT machines, maar ook de hoofdsponsor van Monster Jam. Bij TOBROCO-GIANT streven we er altijd naar om onze medewerkers te waarderen en te belonen voor hun harde werk en inzet. Door hen deel te laten nemen aan evenementen zoals Monster Jam, laten we zien dat we een werkgever zijn die geeft om het welzijn en het plezier van ons team. We kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer van deze onvergetelijke ervaringen te delen!

Bij TOBROCO-GIANT streven we er altijd naar om onze medewerkers te waarderen en te belonen voor hun harde werk en inzet. Wil je nu ook een kijkje nemen bij ons? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

Join us and be part of something GIANT!

Interesse? Neem contact op!

Kom je ons team versterken? Bel of mail ons voor een kennismaking.

tobrocogiantlogo.png