BNP Paribas Trakteert opnieuw op Friet en Snacks!

Bij TOBROCO-GIANT houden we van aangename verrassingen, en deze keer hadden we een bijzonder smakelijke traktatie in petto voor al onze gewaardeerde medewerkers. Op vrijdag 24 mei 2024 werden we verwend met een heerlijk frietje en een snack, allemaal dankzij de gulle steun van onze partner, BNP Paribas.

frietje.jpg
7203cc1e-e1e3-4665-9f0b-a75bd29836cf.jpg

Sinds 2013 al partners

BNP Paribas verzorgt de financiering van Giant knikladers en Giant aanbouwdelen. Deze samenwerking, die officieel is gestart in 2013, heeft in de loop der jaren geleid tot een aanzienlijke groei in volume. Sinds begin 2024 is de samenwerking uitgebreid naar de landen Duitsland en Oostenrijk.

Een jaar of tien geleden ontstond het gezamenlijke idee om een frietkar te regelen als dank voor de prettige en succesvolle samenwerking. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend event. Voor BNP Paribas is het altijd een mooie gelegenheid om nieuwe collega's kennis te laten maken met de mensen en producten van TOBROCO-GIANT.

39d13e94-955d-46af-9158-1c008c9e0575.jpg

Samen sterk, samen GIANT!

Iedere medewerker kreeg de kans om langs de frietkar te gaan en te genieten van heerlijke, knapperige frietjes en smakelijke snacks. Het was een geweldige gelegenheid om even te ontspannen, met collega's te praten en te genieten van wat lekkers. We zijn dankbaar voor deze traktatie van BNP Paribas om dit mogelijk te maken. 

Interesse? Neem contact op!

Kom je ons team versterken? Bel of mail ons voor een kennismaking.

tobrocogiantlogo.png