Welkom bij 
TOBROCO-GIANT

Aangenaam!

Join us and be part of something GIANT

0i8a2678.3jpg.jpg

Wie zijn wij?

Onze reis begon in Nederland en in ruim 25 jaar zijn we uitgegroeid tot een wereldwijde speler met een van de breedste portfolio's in de industrie. Onze uitgebreide selectie aan werktuigen stelt ons in staat om taken van diverse aard en omvang met één machine uit te voeren. Dit betekent dat GIANT-machines het hele jaar door inzetbaar zijn, ongeacht de uitdaging.

In onze fabrieken in Nederland en Hongarije wordt met passie en precisie elk detail van onze machines en aanbouwdelen ontwikkeld en geproduceerd. We omarmen de modernste technologieën en blijven onophoudelijk innoveren. Door nauwe samenwerking met vooraanstaande partners zoals Kubota, Bosch Rexroth en Comer garanderen we dat elke GIANT-machine en elk aanbouwdeel met de hoogste kwaliteit en zorgvuldigheid wordt vervaardigd.

Ons team, bestaande uit meer dan 600 gedreven medewerkers verspreid over Nederland, Hongarije en Amerika, zet zich dagelijks vol passie in voor de tevredenheid van onze klanten. Wij geloven dat klanttevredenheid niet alleen een doel is, maar een verplichting die ons drijft om voortdurend te streven naar verbetering en uitmuntendheid.

Onze missie is duidelijk: machines creëren die niet alleen voldoen aan de behoeften van onze klanten, maar ze ook overtreffen. Wil je zelf ervaren waarom TOBROCO-GIANT de ultieme partner is voor al je behoeften op het gebied van compacte machines. Neem dan even een kijkje tussen onze vacatures.

wereldkaart.png

Dealer netwerk

Wereldwijd hebben wij een groot netwerk van toegewijde dealers zodat we dicht bij onze klanten zijn om de machines, service en onderdelen te leveren die zij nodig hebben. Alle dealers worden ondersteund door een team van experts vanuit het hoofdkantoor van TOBROCO-GIANT in Oisterwijk, Nederland. 

Geschiedenis

TOBROCO-GIANT is ontstaan in 1996 en heeft sindsdien mooie herinneringen en hoogtepunten. Lees hier meer over onze geschiedenis

Interesse? Neem contact op!

Kom je ons team versterken? Bel of mail ons voor een kennismaking.

douwevandendungen3450.jpg